Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 14 april 2018

Even voorstellen: dit zijn onze zes raadsleden

Ken jij ze al? Onze zes D66-raadsleden: Robert van Asten, Hanneke van der Werf, Marieke van Doorn, Dennis Groenewold, Fonda Sahla en Daniel Scheper. Ze stellen zich aan je voor.

Robert van Asten (Fractievoorzitter)

Met veel plezier start ik aan mijn tweede periode in de gemeenteraad van Den Haag. Vol vertrouwen gaan we aan de slag voor de stad van de toekomst. Dat doen we met een aantal nieuwe raadsleden en met een aantal vertrouwde gezichten. De komende periode zal ik zelf veel bezig zijn met de onderhandelingen voor een nieuw Haags college. Natuurlijk houd ik je via de website en onze sociale kanalen op de hoogte over de onderhandelingen.

Hanneke van der Werf (Vice-fractievoorzitter)

Ik ben ontzettend blij met alle steun uit de afdeling tijdens onze campagne en de mooie nieuwe fractie die we nu hebben.De komende periode wil ik verder gaan met mijn portefeuilles Veiligheid, Integratie en Emancipatie. Daarnaast ga ik ook Internationaal oppakken en doe ik niet meer stadsdeel Scheveningen, maar het Centrum. Met jullie hulp gaan we Den Haag nog veiliger, gezelliger en groener maken!

Marieke van Doorn

Mijn eerste weken als nieuwkomer in de Haagse Gemeenteraad zitten erop. Met de mooie portefeuilles Wonen, Zorg & Welzijn​ en Ruimtelijke Ordening in Stadsdeel Segbroek, komen er flink wat kansen om het D66-geluid in de Haagse Raad te laten horen. Bijvoorbeeld de woningmarkt en de toegang tot de WMO, om maar eens wat te noemen. Gelukkig hebben we veel leden met verstand van zaken, waarmee ik graag van gedachten wissel. In werkgroepen en wijkteams, maar ook individueel, alle input is van harte welkom!

Dennis Groenewold

Als een van de initiatiefnemers van het Haags klimaatpact, wil ik mij de komende jaren inzetten voor het verder verduurzamen van Den Haag. Het is tijd dat de stad van het gas afgaat en dat we klimaatneutraal worden in Den Haag. Daarnaast zal ik veel in de stad te vinden zijn om met bewoners te praten over wat er speelt in de wijken. Dat zal ik specifiek doen op Scheveningen en in Leidschenveen-Ypenburg op het gebied van ruimtelijke ordening.

Fonda Sahla

Ik ben blij en trots dat ik de Haagse Raad in mag. Mijn speerpunt wordt onderwijs. Onderwijs is het overbrengen van kennis en vaardigheden. Soms betekent dat maatwerk, met onderwijskwaliteit als speerpunt. Daarom moeten we meer en beter investeren in het gehele onderwijs. Daar zal ik me voor inzetten en ik hoop daar met veel mensen in de stad over te spreken.

Daniel Scheper

Ik ben ontzettend blij en vereerd om de komende vier jaar voor D66 Den Haag in de gemeenteraad te mogen plaatsnemen. Net als de afgelopen twee jaar zal ik mij inzetten voor een beter ondernemersklimaat met voldoende ruimte voor start ups en ZZP’ers. Ook zal ik blijven werken aan een beter uitgaansleven.