Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 24 juni 2019

Afdelingsdelegatie bezoekt Dublin

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni bracht de afdeling D66 Den Haag een geslaagd bezoek aan Dublin.

Centraal stond de ontmoeting met parlementsleden en gemeenteraadsleden van de Ierse zusterpartij Fianna Fáil. Er werden ideeën uitgewisseld over wat Den Haag en Dublin kunnen leren van elkaars aanpak op het gebied van infrastructuur, huisvesting, gezondheidszorg en ondermijning.

Ook was de 11 personen tellende delegatie te gast bij de Nederlandse Ambassadeur Adriaan Palm (foto) en de Lord Mayor van Dublin, Paul McAuliffe. Een week eerder hadden beiden een belangrijke rol tijdens het staatsbezoek dat plaatsvond aan Ierland.

Het boeiende programma was – ook dit jaar –  samengesteld door Tjeerd Dierckxsens. Namens de D66 gemeenteraadsfractie was fractievoorzitter Hanneke van der Werf aanwezig, het bestuur  werd onder meer vertegenwoordigd door voorzitter Jasper Veen.