Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 4 februari 2020

Steun de D66 Sponsorloop voor de Special Olympics

Op 12 t/m 14 juni gebeurt er iets heel bijzonders in Den Haag.

De Special Olympics komt naar onze stad!

De Special Olympics Nationale Spelen (SONS2020) is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Voor deze spelen komen 2.000 sporters naar Den Haag om op verschillende plekken in de stad te sporten.

Sport is gezond, uitdagend en verbindend en daarom vind D66 het belangrijk dat iedereen in Den Haag naar hartenlust kan sporten. Toch is dit vaak lastig voor mensen met een beperking. Tijdens de Special Olympics kunnen juist die sporters laten zien dat ze veel meer kunnen dan veel mensen voor mogelijk houden. Daarom willen we met D66 Den Haag helpen om de Special Olympics tot een groot succes te maken.

We gaan geld inzamelen om zo de sporters van de Special Olympics te steunen. Dat doen we door ons te laten sponsoren tijdens de CPC Loop. Zo kunnen we de sporters van de Special Olympics een onvergetelijke sportervaring geven.

Daar hebben we jou hulp bij nodig!

Met vijf euro sponsor je al een medaille, met 25 euro een hele dag deelname aan een toernooi, en met 250 euro sponsor je een hele deelnemer voor de gehele duur van de Special Olympics.

Word sponsor, al een klein bedrag kan een groot verschil maken!

Ren met ons mee! Schrijf je hier in voor de CPC Loop (verplicht), en stuur een mailtje naar d66@denhaag.nl zodat we weten dat je meedoet!