Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 12 februari 2020

Op weg naar de CPC Sponsorloop: Marije Mostert

De komende maand rennen de D66’ers door de stad om te trainen voor de CPC! Maar dit jaar is de CPC anders dan anders: De D66’ers laten zich tijdens de CPC sponsoren om geld op te halen voor de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag! Een van de sporters van het D66 Team is raadslid Marije Mostert.

Ben je altijd al zo sportief?
Op deze vraag kan ik volmondig ‘nee’ zeggen. Sporten is voor mij een echte uitdaging. Maar een leuke uitdaging die ik graag aanga om fitter te worden! Iedereen sport op zijn eigen manier. Terwijl sommige de halve marathon lopen, is voor mij de 2.5 kilometer al een grote stap. Maar na de CPC, die ik samen met mijn man en onze zoon loop, stel ik weer een nieuw doel zodat ik in beweging blijf!

Waarom ren je de CPC?
Ik moedig al jaren mensen vanaf de zijlijn aan. Vroeger vooral mijn vrienden en de afgelopen jaren ook mijn zoon en zijn vriendjes. De sfeer is altijd fantastisch! Nu is het mijn beurt om uit mijn comfortzone te komen en zelf aan de start te gaan staan. En gelukkig ben ik dus niet alleen!

Mocht je mij specifiek willen sponsoren zou je het dan willen vermelden bij je donatie? Dat motiveert mij enorm! Sowieso helpen duimpjes en hartjes op de socials bij weer, wind en frisse tegenzin!

Waarom vind je de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) zo belangrijk?
Omdat sporten voor iedereen is! Maar helaas sporten mensen met een verstandelijke beperking minder vaak dan reguliere sporters. Daarom is de SONS -het enige landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking- juist zo inspirerend. Ik vind het fantastisch dat deze G-sporters de kans krijgen om aan zo’n geweldig groot sportevenement mee te doen en te laten zien wat ze kunnen! En ik wil deze sporters natuurlijk een steuntje in de rug geven door geld op te halen.

Help Marije met geld ophalen voor de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag! Maak hier een donatie! Met vijf euro sponsor je al een medaille, en met 25 euro een hele dag deelname aan een toernooi.