Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 4 maart 2020

Op weg naar de CPC Sponsorloop: Robert van Asten

Deze week rennen de D66’ers door de stad om te trainen voor de CPC! Maar dit jaar is de CPC anders dan anders: De D66’ers laten zich tijdens de CPC sponsoren om geld op te halen voor de Special Olympics Nationale Spelen! Een van de sporters van het D66 Team is wethouder Robert van Asten

Ben je altijd al zo sportief?
Ja, ik heb 25 jaar lang gevoetbald en heb daarna het hardlopen en lange afstand wandelen opgepakt. Ik vind het heerlijk om na een lange dag werken lekker de duinen in te gaan en met de zeewind in de haren even helemaal op te frissen.

Waarom ren je de CPC?
Hoevaak kan je nou over die brede straten, lanen en boulevards van Den Haag rennen zonder dat je van je sokken wordt gereden door een auto? Het is de dag dat de lopers de stad claimen!

Waarom vind je de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) zo belangrijk?
Sporten is gezond, het zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, dat je met teamgenoten lol kunt maken en samen een prestatie neerzet. Dat gevoel gun ik iedereen. Maar helaas is het voor mensen met een verstandelijke beperking vaak lastig om te sporten. Daarom hoop ik dan met de Special Olympics meer belemmeringen worden weggenomen zodat echt iedereen lekker kan sporten. En de helden die nu al meedoen wil ik natuurlijk een ongelooflijke gastvrije Haagse ervaring bieden! Daarvoor hebben we ook jouw donatie nodig!

HELP ROBERT MET GELD OPHALEN VOOR DE SPECIAL OLYMPICS NATIONALE SPELEN IN DEN HAAG. MAAK HIER EEN DONATIE. Met vijf euro sponsor je al een medaille, en met 25 euro een hele dag deelname aan een toernooi.