Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 29 mei 2020

Jan van Zanen nieuwe burgemeester Den Haag

Met Jan van Zanen heeft Den Haag een ervaren en integere bestuurder als nieuwe burgemeester. “Naast mijn felicitaties wil ik Jan van Zanen ook heel veel succes wensen. Ik hoop dat vanaf nu niet meer het gedoe in het stadhuis in het nieuws is, maar dingen die we voor onze inwoners doen”, aldus fractievoorzitter Hanneke van der Werf.

Stabiliteit en daadkracht
“Van Zanen zal mijn vierde burgemeester in zes jaar raadslidmaatschap zijn”, zegt Van der Werf. “Hagenaren willen nu stabiliteit en daadkracht. De nieuwe burgemeester mag zich daarbij gesteund weten door D66. Ik kijk er naar uit om Den Haag samen mooier, groener en veiliger te maken.”

Ook wil ik mijn dank uitspreken aan commissaris van de Koning Jaap Smit en de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad voor de vlot verlopen procedure, en aan Johan Remkes voor zijn rol als waarnemend burgemeester in deze stormachtige periode.