Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 september 2020

Paul van Meenen en Fonda Sahla op scholenreis door Den Haag

D66 Kamerlid Paul van Meenen en raadslid Fonda Sahla gaan maandag 14 september op scholenreis door Den Haag. Samen brengen ze een bezoek aan Haagse onderwijsinstellingen waar ze leraren en leerlingen zullen spreken over de toekomst van het onderwijs. De dag wordt afgesloten met een discussie met onderwijsexperts, D66-leden en andere geïnteresseerden.

Nieuwe onderwijsvisie
Leraren, ouders en leerlingen willen eigenlijk maar één ding: de beste kansen via goed onderwijs. Voor de toekomst van jongeren is het belangrijk dat zij zich op school kunnen ontplooien en docenten de ruimte krijgen om die kansen te bieden. D66-Tweede Kamerleden trekken daarom het land door om scholen te bezoeken en in gesprek te gaan met docenten, ouders en scholieren over een nieuwe visie op onderwijs.

Haags Onderwijs
Een scholenreis door Nederland kan Den Haag niet overslaan. Daarom sluit Fonda Sahla zich aan bij Paul van Meenen en bezoeken ze samen Haagse scholen. De reis wordt afgesloten met een bijeenkomst met D66-leden en onderwijsexperts Rudy van der Bovenkamp (stichting Brede Buurt School) en Maarten van Gelderen (directeur van het Dalton Kind Centrum) aan om te spreken over best practices in het indelen van een schooldag en de werkwijze van het Kind Centrum.

Wil jij maandag 14 september ook in gesprek met Paul van Meenen over de toekomst van het onderwijs? Lees hier meer over het programma, de locatie en waar je je moet opgeven.