Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 30 november 2021

Robert van Asten: De bieb blijft open!

Hoewel de meeste deuren voorlopig na 17.00 uur gesloten zijn vanwege de nieuwe coronamaatregelen, blijven alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag open tot 20.00 uur. Dat hebben de Haagse bibliotheken samen met D66-wethouder en lijsttrekker Robert van Asten besloten. ‘Zo blijven de rustige studieplekken voor onze jongeren beschikbaar’, zegt Van Asten

Goede studieplek essentieel
Tijdens de vorige lockdowns hebben studenten het zwaar te verduren gekregen. Mede daarom hebben de bibliotheken en de wethouder besloten de bieb toch langer open te houden. “Een goede studieplek is essentieel voor studenten, en daar voorziet Den Haag op deze manier in”, zegt Van Asten. Huiswerkbegeleiding, taalles en hulp bij digitale vaardigheden zullen ook tot 20:00 beschikbaar blijven.