Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Deze maand
 • 30 augustus 17.30

  Vrijmibo ‘Jazz in de Gracht’

  Op de laatste vrijdag van de maand is traditioneel de vrijdagmiddagborrel van D66 Den Haag. Met de editie van augustus sluiten we aan bij ‘Jazz in de Gracht’. Informatie over de locatie volgt binnenkort.

  Den Haag
 • september
 • 25 september 20:00

  Masterclass Politieke Communicatie

  Met verkiezingen in het vooruitzicht draaien de strategische machines van politieke partijen op volle toeren. Wat houdt Politieke Communicatie precies in? Hoe kan je het beste spinnen en framen? Hoe wordt communicatie gebruikt om politieke successen te boeken en hoe kan je het zelf inzetten? Deze en andere onderwerpen komen aan bod tijdens deze masterclass. 

  Landelijk Bureau D66, Lange Houtstraat 11 , Den Haag
 • oktober
 • 3 oktober 19.30 -22.00

  Masterclass Lobby

  D66’ers Frans van Drimmelen en Adriaan Andringa (beiden werkend bij Dröge & van Drimmelen, Corporate Communication & Public affairs (www.dr2.nl ) nemen jullie mee in de wereld van de lobbyisten en de politiek.

  Landelijk Bureau D66, Lange Houtstraat 11
 • 8 oktober Inloop 9.30, start 20.00

  Algemene Afdelings Vergadering

  De Algemene Afdelings Vergadering (AAV) vindt plaats op dinsdag 8 oktober. De bijeenkomst start om 20:00 in Brede Buurtschool O3, Zaanstraat 35.
  Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de vergadering worden de stukken verspreid.

 • 8 oktober 20:00 (19:30 inloop)

  Crash Cours Sociaal-Liberalisme 2019

  Wil jij in vijf avonden meer leren over de ins en outs van het sociaal-liberalisme en hoe je dit in de praktijk brengt? Heb je politieke aspiraties en ben je benieuwd naar wat daar allemaal bij komt kijken? Of ben je gewoon geïnteresseerd in waar een partij als D66 nou precies voor staat? Misschien is…

  Den Haag
 • 13 oktober Inloop 13.30 - start 14.00 -

  Masterclass geschiedenis van D66

  Wil je op de hoogte komen van de historische wortels van D66. Waarom de partij opgericht is en hoe die zich heeft ontwikkeld tot wat ze nu is? Voormalig parlementslid en vicepartijvoorzitter, Bob van den Bos neemt je mee in het ’krankzinnig avontuur’. Een absolute aanrader!

  Landelijk Bureau D66, Lange Houtstraat 11, Den Haag