Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-loquentia debatavond en borrel

Vrijdag, 20 april 2018 in Den Haag

Kom naar de D66 debatavond! Troublespeechen, kettingdebatteren en lullepotten. Op de D66 debatavond komen deze drie debatvormen voorbij en kun je op een informele manier kennis maken met debatteren en D-Loquentia, de debatvereniging van D66. ...

Kom naar de D66 debatavond!

Troublespeechen, kettingdebatteren en lullepotten. Op de D66 debatavond komen deze drie debatvormen voorbij en kun je op een informele manier kennis maken met debatteren en D-Loquentia, de debatvereniging van D66.

Wat zou jij doen als je in Mark Zuckerbergs schoenen stond en je moest verantwoorden? Wat als je president Trump bent en per ongeluk op de rode knop gedrukt hebt en de wereld toe moet spreken? Stel dat je gelogen hebt over een gesprek in een Datsja waar je nooit geweest bent? Allemaal denkbeeldige situaties die je in de troublespeech in een minuut recht moet zetten.

Daarnaast zullen in de lullepotronde stellingen verdedigd worden als ‘Bordelen moeten overheidsbedrijven worden’, ‘Den Haag moet de hoofdstuk van Nederland worden’ of ‘Iedereen kan bowlen’. Tijdens het kettingdebat kun je laten zien hoe onuitputtelijk jouw argumentenvoorraad is! Dit alles onder genot van een drankje en een hoop gezelligheid. Wij hopen je te zien bij Schlemmer!

20 april

19:00 uur

Café Restaurant Schlemmer, Lange Houtstraat 17