Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

AAV 29 september

Dinsdag, 29 september Den Haag

Op 29 september houdt D66 Den Haag een Algemene Afdelingsvergadering (AAV).

De AAV vindt digitaal via Zoom plaats. Hiervoor krijgen leden nog een uitnodiging. Het amenderen en het indienen van moties verloopt digitaal via mijnD66.nl. Op de vergadering wordt over het nieuwe Afdelingsreglement, het Deelnamebesluit aan de gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022 en de begroting gestemd.

Via MijnD66.nl kun je onder het kopje Stemmingen: moties en amendementen over de bijvoegde stukken indienen. Ook kunnen er politieke moties op deze wijze ingediend worden. De directe link naar de pagina is https://www.mijnd66.nl/EVoting/MemberList. Dit kan tot en met vrijdagavond 25 september, 23:30 uur. Daarna ontvangen de leden de geamendeerde documenten voorafgaand aan de vergadering. De geamendeerde stukken en moties worden tijdens de AAV in stemming gebracht middels een handopsteken tijdens de ‘zoomvergadering’.

Het indienen van Actuele Politieke Moties kan tot dinsdag 29 september 17.00 uur via de e-mail bestuur@D66denhaag.nl .

Een ander belangrijk agendapunt is de verkiezing van vier bestuursleden. Klik hier voor een overzicht van de kandidaten. Op donderdag 24 september kun je (digitaal) met hen kennismaken om 20:00 uur. Geef je hiervoor op via bestuur@D66denhaag.nl. Tot dinsdag 29 september 21:30 uur 2020 kun je stemmen op de kandidaat van jouw voorkeur. De stemming is dus nog open tijdens het gedeelte van de afdelingsvergadering. Aan het einde van de afdelingsvergadering wordt de uitslag bekend gemaakt. Op zaterdag 26 september ontvang je het email bericht om te kunnen stemmen op de kandidaten.

Het concept-verslag van de vorige vergadering lees je hier.

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Ben je nog onbekend binnen de afdeling of wil je meer weten over hoe een AAV in z`n werk gaat? Stuur dan een e-mail via bestuur@D66denhaag.nl. Dan kunnen wij je voorafgaand aan de vergadering wegwijs maken.

Wij hopen je op dinsdag 29 september te verwelkomen!

29 september

20.00

Online