Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Afdelings Vergadering

Brede Buurtschool O3, Zaanstraat 25

De Algemene Afdelings Vergadering (AAV) vindt plaats op dinsdag 8 oktober. De bijeenkomst start om 20:00 in Brede Buurtschool O3, Zaanstraat 35. Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de vergadering worden de stukken verspreid.

Tijdens de AAV vinden verkiezingen plaats voor het afdelingsbestuur van D66 Den Haag. Het betreft de onderstaande vacatures.

  • Politiek Secretaris
  • Algemeen bestuurslid (Communicatie en Campagne)

De bijpassende profielen zijn na te lezen in dit document. Inclusie vinden wij belangrijk, maar is nog niet altijd vanzelfsprekend. Wij streven ernaar om het bestuur op een diverse manier samen te stellen.

Alle bestuursleden zijn medeverantwoordelijk voor de organisatie en het bestuur van de D66 afdeling Den Haag. Bestuursleden worden voor verkozen voor een termijn van drie jaar. Dat betekent dat ook de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 en de aanloop daarnaartoe binnen deze termijn vallen.

Houd er rekening mee dat een bestuursfunctie tijd kost. Het is vrijwilligerswerk, maar daarmee niet vrijblijvend. De bestuursfuncties zijn volledig onbezoldigd.

Reageren

Wil je reageren op één van deze vacatures? Stuur dan uiterlijk woensdag 18 september een motivatie en CV aan Sander Pulles (secretaris D66 Den Haag) via bestuur@d66denhaag.nl. Hierop volgt een gesprek met bestuursleden om de kandidatuur en de wederzijdse verwachtingen te bespreken. De kandidaten zullen voorafgaand aan de AAV in een e-mail aan de leden worden gepresenteerd. De gekozen bestuursleden treden direct na de AAV aan.

Wil je meer informatie over het bestuur en de werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de huidige bestuursleden. Hun contactgegevens staan onder deze link.

8 oktober

Inloop 9.30, start 20.00