Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: De ideale Jeugdhulp

Dinsdag 22 mei 2018 in Den Haag

Dwarsdenkers en -doeners uit de Jeugdhulp gaan met elkaar en met D66 Den Haag in gesprek over de vraag hoe de ideale jeugdhulp eruit kan en moet zien. Aan de hand van casuïstiek, sprekende voorbeelden ...

Dwarsdenkers en -doeners uit de Jeugdhulp gaan met elkaar en met D66 Den Haag in gesprek over de vraag hoe de ideale jeugdhulp eruit kan en moet zien. Aan de hand van casuïstiek, sprekende voorbeelden uit hun eigen praktijk, wordt zichtbaar gemaakt hoe een onorthodoxe aanpak in sommige gevallen tot betere resultaten kan leiden. De gemeenten zijn sinds 2015 verantwoordelijk voor de jeugdhulp. Is dat een verbetering? Staat de jeugdhulp nu dichter bij de jongeren om wie het allemaal gaat, zoals de bedoeling was? Is het allemaal beter georganiseerd? Of verminderen in de praktijk de door het rijk afgedwongen bezuinigingen de kwaliteit van de hulp die Haagse jongeren krijgen als ze problemen hebben?

22 mei

19:00 uur - 21:00 uur

Opvoedpoli Den Haag
Prinsegracht 126
2512 GD Den Haag

Thema

Gezondheid & Welzijn

Een goede gezondheid stelt mensen in staat actief deel te nemen aan de maatschappij. Daarom wil D66 dat Den Haag een gezonde stad is, waar inwoners zelf kiezen voor een gezonde leefstijl in een gezonde stadsomgeving. Voor wie niet zelfstandig kan deelnemen aan de maatschappij is zorg en ondersteuning in de eigen buurt beschikbaar.

Lees meer