Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kerstborrel

Donderdag 17 december 2020 via Zoom

Kom naar Theater Lokaal – een avondje uit in samenwerking met de Haagse cultuursector, vanuit je eigen woonkamer! Wij hebben een prachtig programma voorbereid met het Residentie Orkest, een kijkje in het Kunstmuseum en een ...

Kom naar Theater Lokaal – een avondje uit in samenwerking met de Haagse cultuursector, vanuit je eigen woonkamer! Wij hebben een prachtig programma voorbereid met het Residentie Orkest, een kijkje in het Kunstmuseum en een live toneelvoorstelling door het Haags Theaterhuis. Onze wethouder Cultuur Robert van Asten presenteert de avond en onze wethouder Economie Saskia Bruines neemt ons mee langs de uitdagingen voor lokale ondernemers. Log in, luister mee en chat met je partijgenoten met de chatfunctie van Zoom! Vergeet niet je eigen borrelhapjes en -drankjes in te slaan van de lokale ondernemer.

De avond begint om 20:00 uur en zal eindigen rond 21:30 uur. Deze kerstborrel wil je absoluut niet missen!

Ben je D66-lid in Den Haag? Dan heb je de zoom-link voor vanavond ontvangen in de mail. Heb je deze mail niet ontvangen of ben je geen lid van de afdeling maar wil je wel graag aanwezig zijn? Laat het dan weten zodat we je alsnog de link kunnen sturen. Tot vanavond!

17 december

20:00 uur

Via Zoom