Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Maak kennis met D66-middag

Vrijdag, 7 februari 2020 in de Tweede Kamer

Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Kom dan op vrijdag 7 februari naar onze ‘Maak kennis met D66’-ledendag in de Tweede Kamer.

Leer D66 beter kennen

Als nieuw lid kan het natuurlijk wat overweldigend zijn om naar een politieke bijeenkomst te komen. Speciaal daarvoor is deze ‘Maak kennis met D66’-ledendag. Maar ook als je al een tijdje lid bent en gewoon een leuke D66-middag wilt bijwonen, is dit event er voor jou.

Tijdens deze middag leer je andere D66’ers kennen, leer je meer over wat jij binnen D66 kunt doen en kom je er misschien wel achter wat jij uit jouw lidmaatschap kan halen. 

Veel op het programma 

We hebben een uitgebreid programma samengesteld. Fractievoorzitter Rob Jetten trapt de middag af. Daarna is er een korte introductie en Q&A met Rob, het Landelijk Bestuur, de voorzitter van de Jonge Democraten, Annabel Broer. 

Daarna kun je zelf kiezen welke sessie je wilt bijwonen, we doen alle sessies twee keer. Dus je kunt twee bijeenkomsten bijwonen.

  • Hoe word je politiek actief? Sander van Diepen (raadslid in Leiden, maar eerder ook campaigner, en stagiair bij de Tweede Kamer) neemt je mee en staat open voor al je vragen.
  • Een rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer met een mooi kijkje achter de schermen van de Nederlandse politiek. 
  • Coen Brummer (directeur van de Van Mierlo Stichting, het wetenschappelijk bureau) neemt je mee in de vezels van het sociaal-liberalisme aan de hand van zijn nieuwe boek ‘De Canon van het sociaal-liberalisme’. 
  • En natuurlijk nemen we je mee in politieke communicatie en campagne. Daarover binnenkort meer. 

Achteraf is er een borrel in het befaamde Nieuwspoort waar je nog even kan napraten met de nieuwe D66’ers die je hebt ontmoet. 

 

Bezoek de pagina van D66 Landelijk om je aan te melden!

7 februari

13:00 uur

Tweede Kamer
Lange Poten 4
Den Haag