Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass ‘Polemisch Schrijven’

25 November 2018

Niet gelijk hebben, maar gelijk krijgen: daar draait het om in de politiek! Dat dat nog niet zo simpel is weet u vast ook uit eigen ervaring. Met de masterclass polemisch schrijven wordt u de helpende hand geboden.

Niet gelijk hebben, maar gelijk krijgen: daar draait het om in de politiek! Dat dat nog niet zo simpel is weet u vast ook uit eigen ervaring. Met de masterclass polemisch schrijven wordt u de helpende hand geboden. Polemisch schrijven is een methode om in een kort stuk stelling te nemen. Uw mening en argumenten komen leesbaar en ijzersterk in beeld in een logische volgorde. Na deze masterclass (ongeveer 2 uur) bent u in staat om een scherp opiniërend artikel, een column of een beleidsstuk af te leveren waarin uw mening duidelijk naar voren komt. Daarom: werk aan uw gelijk en grijp deze kans!

Na een korte inleiding in de logica van polemisch schrijven, bespreken we de specifieke projecten waaraan u werkt. U wordt gevraagd om een centrale these te formuleren en een eerste overzicht van uw argumenten te geven. In een plenaire discussie worden de sterke en zwakke punten van uw aanpak besproken. Wordt dit een overtuigend stuk? Hoe kunnen we verbeteren? In een tweede en derde “werksessie” gaat u verder aan de slag. Tussendoor ontvangt u directe feedback, tips en trucjes van de trainer. Deze training zal u helpen uw vaardigheden te verbeteren en uw eigen werk beter te beoordelen. Daarnaast helpen de discussies u verder in het beargumenteren van uw stelling. Aan het einde van de training kunt u een kant-en-klaar stuk mee naar huis nemen!

Informatie en aanmelden.

Datum: Zondag 25 november 2018.
Tijdstip: 14.00 uur (13.30 uur inloop, koffie/thee) – 16.00 uur.
Locatie: Landelijk Bureau D66, Hoge Nieuwstraat 30, Den Haag
Kosten: voor de training geldt een eigen bijdrage van €20,00
Maximum aantal deelnemers: 12

Meer informatie: http://opleidingen.d66denhaag.nl/training-polemisch-schrijven/

25 november

14.00 uur (13.30 uur inloop, koffie/thee) – 16.00 uur

Landelijk Bureau D66, Hoge Nieuwstraat 30, Den Haag