Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass Politieke Communicatie

31 oktober 2018

Er komen weer verkiezingen aan en dus draaien de strategische machines van politieke partijen op volle toeren. Tijd dus voor spinnen en framen, én voor wederom een nieuwe masterclass van D66 Den Haag daarover.

Er komen weer verkiezingen aan en dus draaien de strategische machines van politieke partijen weer op volle toeren. Tijd dus voor spinnen en framen, én voor wederom een nieuwe masterclass van D66 Den Haag daarover. Op woensdag 31 oktober nemen Hanneke van der Werf, fractievoorzitter van D66 Den Haag en Daniëlle Brouwer, voorlichter van D66 in de Tweede Kamer je mee in de wondere wereld van Kasper Juul (Borgen), Doug Stamper (House of Cards) en CJ Cregg (The West Wing).

Hanneke heeft acht jaar bij onze Tweede Kamerfractie op voorlichting gewerkt, was voormalig politiek redacteur bij de NOS en heeft een master in journalistiek. Daniëlle Brouwer heeft een jaar lang als online communicatiemedewerker in het landelijke campagneteam gewerkt tijdens de Tweede Kamer verkiezingen van 2017. Nu is zij werkzaam als voorlichter op de Tweede Kamer en tevens verantwoordelijk voor de online en social strategy van D66, zoals bijv. D66 Twitter en Facebook van Alexander Pechtold. Vanuit die rol heeft zij ook zitting in het Campagne Kernteam, dat de strategie uitrolt voor de komende campagnes.

Wat houdt Politieke Communicatie precies in, hoe wordt het gebruikt om politieke successen te boeken en hoe kan je het zelf inzetten?

Deze masterclass staat open voor alle D66-leden. Meld je nu aan; de ervaring leert dat de masterclass snel vol zit.

Informatie en aanmelden:
Datum: 31 oktober 2018
Locatie: Landelijk Bureau D66, Hoge Nieuwstraat 30, Den Haag
Tijd: 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Maximum aantal aanmeldingen: 30
Kosten: aan deze masterclass zijn geen kosten verbonden

Meld je aan via: http://opleidingen.d66denhaag.nl/masterclass-spinnen-en-framen/

31 oktober

20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Landelijk Bureau D66, Hoge Nieuwstraat 30, Den Haag