Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Workshop amendementen en moties schrijven

Donderdag 7 september in Den Haag

Wil jij meer weten over welke middelen je als Haags lid hebt om invloed uit te oefenen? Kom dan naar de workshop amendementen en moties schrijven!

Het concept verkiezingsprogramma is bijna af. Op zaterdag 14 oktober vergaderen de leden van D66 Den Haag om deze vast te stellen. Een belangrijke stap: dit is het moment waarop leden van de afdeling de meeste invloed hebben op de koers van de toekomstige fractie. Er zullen ongetwijfeld zaken in het concept staan die tot discussie leiden…. En wellicht zelfs tot een aanpassing.

Wil jij meer weten over welke middelen je als Haags lid hebt om invloed uit te oefenen? Wil je jouw mening tijdens de Algemene Afdelingsvergadering van 14 oktober laten horen? Kom dan naar de workshop amendementen en moties schrijven! Tijdens deze workshop gaan we in op de techniek van amendementen en moties en bespreken we verschillende handigheidjes die je kunt toepassen. Uiteraard wordt er ook geoefend in het schrijven en het verdedigen!

De workshop wordt gegeven door bestuurslid Politieke Gedachtenvorming a.i. Jasper Veen en raadsadviseur/plv. Griffier bij de gemeente Molenwaard Elbert Jan Smeulers. Deelname aan de workshop is gratis. Er zijn echter wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Meld je snel aan bij Ange de Beer via angedebeer@d66denhaag.nl.

7 september

Inloop 19:30. Start programma 20:00. Einde rond 22:00 uur

Landelijk Bureau Jonge Democraten, Haagse Bluf 63, Den Haag