Steun ons en help Nederland vooruit

Dennis Groenewold

Vice-fractievoorzitter

38 jaar

Den Haag

Mijn naam is Dennis Groenewold. Mijn hele leven woon ik al in Den Haag, Scheveningen om precies te zijn. Dit is mijn stad en ik ben er trots op dat ik als fractievertegenwoordiger mee mag denken over hoe we Den Haag nog mooier maken.

De boulevard, het strand en de zee spelen een belangrijke rol in mijn leven. Als kind kwam ik er om te spelen bij mooi weer en als het hard waaide, nam mijn vader mij vaak mee om er te wandelen. Ik heb bijna tien jaar in de horeca op het strand gewerkt en ik woon inmiddels een paar honderd meter van het strand. Ook nu ik er niet meer werk, kom ik er nog graag om te wandelen, van het weer te genieten of om er te sporten. Hardlopen over de boulevard met het schitterende uitzicht op strand en zee of surfen op de Scheveningse golven, het kan er allemaal.

Naast een goede stadsontwikkeling waarbij we de bewoners zorgvuldig betrekken, vind ik het belangrijk dat we de wereld duurzamer gaan inrichten. Den Haag moet een stad worden waarin geen fossiele brandstoffen meer worden gebruikt en waar de elektriciteit van duurzame bronnen zoals zonnepanelen en windmolens komt.

Portefeuilles: Duurzaamheid, Buitenruimte, Dieren en Natuur
Stadsdeel: Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg

Meer van Dennis Groenewold